Partnereinknek

Perspektívánk és célunk

 A dunaszerdahelyi székhelyű Jober s.r.o. 2016-tól van jelen a piacon. Vállalatunk munkaerő-kölcsönzést kínál Európa-szerte. Büszkék vagyunk, hogy már hét országban nyújthatunk megoldást a munkaerő-problémákra. Jelen vagyunk a szlovák, a magyar, a szerb, a német, az osztrák, a holland és az üzbég piacon. Hogy partnereink igényeit maximálisan ki tudjuk elégíteni, három országában működtetünk toborzóirodát Európán belül: Szlovákiában, Magyarországon és Szerbiában. Célunk a hosszútávú, sikeres együttműködés, és a munkaerővel kapcsolatos problémák teljeskörű kiküszöbölése. Hogyan kívánjuk ezt elérni? Hosszútávú és megbízható szolgáltatást nyújtunk a kis- és középvállalkozóktól egészen a piacvezető vállalatokig minden partnercégünknek. Lebonyolítjuk az adminisztratív és személyzeti ügyeket, mellyel időt és költséget takarítunk meg a partnercégek számára, s munkaerőt biztosítunk a partnercég által megadott időn belül. Amellett, hogy maximálisan szem előtt tarjuk üzleti partnereink követelményeit, munkavállalóinkról érdekeit is igyekszünk figyelembe venni.

Eddigi eredményeink

0 +

aktív dolgozók

0 %

Logisztika

0 %

Gépjárműipar

0 %

Élelmiszeripar

0 %

Mezőgazdasági ipar

0 %

Egyéb

Miért válasszuk a Jobert partnercégként?

A szerződött partnercég által kijelölt munkát a Jober vállalattól kölcsönzött munkavállalók végzik. Már több mint kétezer munkavállalót helyeztünk el különböző iparági szegmensekben. Jelen vagyunk a logisztika területén, az autóiparban, az élelmiszeriparban, a mezőgazdaságban s egyéb szegmensekben. Számunkra, s így a munkavállalóink számára sem akadály a távolság, hiszen, szükség esetén szállást és szállítás is biztosítunk. A Jober s.r.o. rendelkezik saját autókkal, autóbuszokkal és egy komfortos szállóval, amely tökéletes átmeneti otthonként szolgál. Sőt mi több, munkavállalóink képzéséről is gondoskodunk, hiszen cégünk ingyenes targoncavezető-tanfolyamot is működtet. Ezen megoldásokkal igyekszünk garantálni a kényelmet, s így biztosítjuk az effektív munkához szükséges körülményeket.

Partnerek

A Jober csapata

Mindezért egy összetartó és elkötelezett csapat felel, akik közös erővel biztosítják az effektív munkavégzést. Szakembereink professzionális módszerek segítségével választják ki a megfelelő munkavállalókat a vállalatok által kínált pozíciókra. Minden projekt élén áll egy projektvezető, vagy koordinátor, aki összeköti a partnercégeket a munkavállaókkal, segíti a két fél közötti kommunikációt és jelen van a beléptetésnél. Úgy véljük a zavartalan kommunikáció elengedhetetlen házon belül és kívül is. Toborzóink, HR osztályunk és projektvezetőink folyamatos kapcsolatban vannak egymással, cégünk pedig töretlen kapcsolatban áll a partnercégekkel. Három alappillérünk a rugalmasság, a gyorsaság és precizitás, mivel hisszük, hogy a mai rohanó világban ez a három tulajdonság határozza meg egy vállalat sikerességét.

Keresd meg a legközelebbi irodát

Irodáink és gépjárműveink

A szállásról is gondoskodunk

A szükséges tanfolyamokat is biztosítjuk a dolgozók számára

Kapcsolat a partnerek számára

vezérigazgató

Mgr.Szabó László